تهیه شده در: گاردین
مترجم: مهدی غلامی
آمار مرگومیر جهانی از ۸۳۰۰۰ نفر گذشت
پژوهشگران در دانشگاه جانز هاپکینز میگویند که اکنون دستکم ۸۳۶۱۵ نفر در سراسر دنیا جان شان را از دست داده اند. آنها میگویند که دستکم ۱٫۴ میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده که از این میان، ۳۰۰۰۰۰ نفر شان بهبود پیدا کرده اند.
بریتانیا مرگبارترین روز را تجربه کرد
آمار و ارقام مقامها نشان میدهد که ۹۳۸ نفر دیگر در بیمارستانهای بریتانیا مرده اند. این رقم، شمار کلی مرگومیر در بریتانیا را به ۷۰۹۷ نفر رسانیده و از آغاز شیوع این بیماری، مرگبارترین آمار در یک روز برای بریتانیا بوده است. به محض این که افراد دیگری که در بیرون چنین ساختمانهایی نیز به آمار اضافه شوند، مشخص خواهد شد که رقم مرگومیر واقعی به طور قابل ملاحظهای بالاتر است. دولت بریتانیا میگوید که تا کنون از ۲۳۲۷۰۸ نفر آزمایش گرفته که از این میان، ۶۰۷۳۴ مورد، حاکی از ابتلا به ویروس کرونا بوده و ۱۹۴۳۸ تن آنها به بیمارستانها برده شده اند.
وضعیت بوریس جانسون بهتر شده است
وزیر دارایی بریتانیا گفت که نخست وزیر بریتانیا، میتواند روی بسترش بنشیند و «تعامل مثبت»ی با تیم درمانگاهی داشته است. در یک صحبت کوتاه رسانهای، ریشی سوناک گفت که نخست وزیر همچنان در بخش مراقبتهای جدی است؛ جایی که وضعیتش رو به بهبود است.
ایالات متحده رکورد بیشترین تعداد مرگومیر در یک روز را ثبت کرد
بر پایهی آخرین آمار و ارقام، روز سهشنبه، ۱۸۵۸ نفر در امریکا جان شان را از دست دادند. این بدان معنی است که این کشور نیز متحمل بدترین آمار مرگومیر در یک شبانهروز شده است. این اوج جدید بیشتر توسط شهر نیویورک به پیش رفته است؛ شهری که بیشترین آسیب را در امریکا دیده و ۸۰۶ مورد فوتی آن روز مربوط به آن است. این شهر هماکنون بیش از ۴۰۰۰ مورد فوتی را به ثبت رسانیده است.
ایتالیا ۵۴۲ مورد جدید فوتی را به ثبت رسانید؛ اما ارقام به طور ملایمی رو به آهستگی است
بر پایهی آمار رسمی، موارد فوتی در این کشور در روز چهارشنبه، ۵۴۲ مورد بود که ۶۲ مورد نسبت به روز سه شنبه، کمتر بود. شمار افرادی که هماکنون مبتلا به این ویروس استند، به اندازهی ۱۱۹۵ مورد یا ۱٫۳ درصد افزایش داشته است. با این وجود، آمار بهبودی روز به روز افرادی که از این ویروس جان سالم به در میبرند، هم افزایش داشته و به ۲۰۹۹ مورد جدید رسیده است. شمار کامل افراد بهبود یافته از ویروس کرونا در ایتالیا، به ۲۶۴۹۱ نفر میرسد.
کمیسیون اروپا نقشهای را برای پایان دادن به قرنطینهها آماده میکند
به کشورهای عضو اتحادیهی اروپا توصیه شده است که محدودیتهای شان را تا ۱۵ می گسترش دهند؛ اما کمیسیون اروپا در حال آماده سازی نقشهای برای برداشتن هماهنگشدهی قرنطینهها است. مارگاریتیس شیناس، معاون این کمیسیون گفت: «در حالی که شاهد نتایج اولیهی تشویق کنندهای استیم، طولانیتر کردن محدودیتهای سفر برای ادامهی کاهش خطرات گستردهتر شدن این بیماری، ضروری است. نباید هنوز، در حالی که مشغول امنسازی خانههای مان استیم، در را باز بگذاریم.»
اتحادیهی اروپا وعدهی کمک خارجی ۲۰ میلیارد یورویی را داد
اتحادیهی اروپا دست به تغییراتی در بودجهی کمکیاش زد و وعدهی ۲۰ میلیارد یورو کمک به کشورهایی در افریقا، آسیا و اقیانوسیه و همسایگان نزدیک در شرق اروپا را داد. جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیهی اروپا گفت: «تا زمانی که این ویروس در همه جا شکست داده نشود، در هیچ جایی شکست نخورده است.»
صنعت تولید موتر آلمان از سر گرفته میشود
قرار است در کمتر از دو هفتهی دیگر، کار در برخی از کارخانههای تولید موتر آلمان که مالک آن، دایملر، سازندهی مرسدس-بنز است، آغاز شود. این شرکت گفت که کارکنان آلمانیاش تا ۳۰ آپریل، ساعتهای کمتری کار خواهند کرد که بر اکثریت تولیدات و کارهای اداری این شرکت، تأثیر خواهد گذاشت.