
نخستوزیر هند در دیدار با رییس جمهور غنی اطمینان داده که کشورش به همکاریهای خود در افغانستان ادامه خواهد داد.
ارگ ریاست جمهوری با نشر خبرنامهای گفته است که محمد اشرف غنی در سفرش به قرغیزستان، با نارندرا مودی، نخستوزیر هند دیدار و گفتوگو کرده است.
در خبرنامهی ارگ آمده است که در این دیدار هر دو طرف در مورد مبارزه با تروریزم، اتصال منطقهای، گسترش همکاریهای اقتصادی و ترانزیتی و اجماع منطقهای برای صلح افغانستان بحث و تبادل نظر کردهاند.
رییس جمهور غنی در دیدار با نخستوزیر هند گفته است که صلح باعزت و پایدار خواست اساسی افغانها و اولویت و مسؤولیت مهم حکومت است و کشورهای منطقه در خصوص پروسهی صلح همکاریشان را هماهنگ و منظم کنند.
از سویی هم نارندرا مودی، نخستوزیر هند نیز گفته است که هند منحیث دوست و همکار استراتیژیک افغانستان در کنار این کشور خواهد ماند.
گفته میشود که آقای مودی از مذاکرات صلح بینالافغانی به رهبری و مالکیت مردم و حکومت افغانسان نیز حمایت کرده است.
هند از مهمترین شرکای استراتیژیک افغانستان به شمار میرود که در سالهای گذشته در بخشهای اقتصادی، تجهیز نیروهای امنیتی افغانستان و آموزش و پرورش کمک کرده است.