
وزارت دفاع، اعلام کرده است که ۱۱ جنگجوی طالب در نتیجهی حملهی نیروهای ارتش در ولایت هرات، کشته شدند.
در خبرنامهای که از سوی این وزارت به نشر رسیده، آمده است که چهارشنبهشب (۲۱ عقرب)، افراد طالبان بالای بخشهای از ولسوالی پشتون زرغون ولایت هرات حمله کردند که با مقاومت شدید نیروهای ارتش مواجه شده است.
در خبرنامه آمده است که در جریان درگیری میان دو طرف، ۱۱ جنگجوی طالب کشته شده و ۴ نفر دیگر نیز زخمی شده اند.
در خبرنامه، از تلفات نیروهای امنیتی و غیرنظامیان چیزی گفته نشده است.
ولایت هرات در غرب افغانستان از ولایتهای کلیدی و نسبتا ناامن است. گروه طالبان در چندین ولسوالی این ولایت از جمله ولسوالی شیندند و اوبه حضور دارند و هرازگاهی دست به فعالیتهای هراسافگنانه میزنند.
در کنار طالبان، ولایت هرات مرکز رقابتهای استخباراتی عربستان سعودی و ایران نیز است. بسیاری از ناامنیهای این ولایت بر میگردد به رقابتهای این دو کشور و حمایتشان از گروههای مختلف تروریستی و مذهبی ساکن در هرات.