مجاهد: خبرنگاران زن با رعایت اصول «اسلامی و ملی» می‌توانند به کار شان در رسانه‌ها ادامه دهند

صبح کابل
مجاهد: خبرنگاران زن با رعایت اصول «اسلامی و ملی» می‌توانند به کار شان در رسانه‌ها ادامه دهند

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان می‌گوید، قانون رسانه‌های همگانی افغانستان که در حکومت پیشین تدوین شده بود، قابل اجرا است و هیچ گونه نقصی ندارد.

مجاهد که روز چهارشنبه -۱۳ دلو-، در نشست شش ماهه‌ی کمیته مصونیت خبرنگاران در کابل صحبت می‌کرد، گفت که  کار روی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات و قانون دست‌رسی به اطلاعات نیز جریان دارد و پس از بررسی‌ها، نتیجه‌ی آن اعلام و کارش را آغاز خواهد کرد.

او هم‌چنان گفت که به زودی کمیسیون تخطی رسانه‌ها به هدف رسیدگی به مشکلات و تخطی‌های رسانه‌ای تشکیل خواهد شد.

به گفته‌ی ذبیح‌الله مجاهد، با تشکیل این کمیسیون، هیچ نهاد و یا وزارت حکومت این گروه در کار رسانه‌ها مداخله نخواهد کرد. «در صورت خشونت علیه خبرنگاران و قضایای خبرنگاری، آنان می‌توانند قضایای متذکره را با کمیته شریک کنند. کمیته‌ی مصونیت خبرنگاران با هماهنگی با نهادهای مربوط به آن رسیدگی خواهد کرد.»

او در این نشست هم‌چنان اطمینان داد که خبرنگاران و کارمندان زن رسانه‌ها با رعایت اصول اسلامی و ملی می‌توانند در رسانه‌ها به گونه‌ی آزادانه کار و فعالیت کنند.

این در حالی است که پس از تسلط طالبان در افغانستان، رسانه‌ها و کارمندان رسانه‌ای با چالش‌های زیادی روبه‌رو شده اند. بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۶۰ درصد رسانه‌ها از فعالیت بازمانده و ده‌ها بانوی خبرنگار کار شان را از دست داده اند.