
به اساس پیشنهاد شورای امنیت ملی، رییسجمهور غنی، اجملعمر شینواری را به عنوان سخنگوی عمومی نهادهای دفاعی و امنیتی تعیین کرده است.
وحید عمر، مشاور ارشد ریاستجمهوری، روز سهشنبه -۱ سرطان- در مراسم معرفی آقای شینواری، گفت که رییسجمهور غنی، همچنان طرح واحد روحیهبخشی به نیروهای دفاعی و امنیتی را نیز منظور کرده که پیشنهاد سخنگوی واحد برای نهادهای امنیتی، جز همین طرح است.
به گفتهی او، برای نیروهای امنیتی، یک سخنگوی واحد تعیین شده تا اطلاعرسانی از مرجع واحد صورت گیرد.
آقای عمر افزود که هدف از تعیین سخنگوی واحد برای نهادهای امنیتی، ایجاد یک مرجع واحد برای اطلاعرسانی از وضعیت امنیتی افغاسنتان است و سخنگویان وزارتهای داخله، دفاع و ریاست امنیت ملی نیز، با هم کار میکنند تا توطیهی «دشمن» در جنگ روانی خنثا شود.
با این حال، آقای شینواری در این مراسم گفت؛ مشکلاتی که اخیرا در بخش تکتیک نظامی وجود داشته، از سه روز به این طرف مدیریت و مهار شده است و تطبیق آن، یک هفته تا ده روز را در بر میگیرد.
او اطمینان داد که رهبری جدید وزارتهای دفاع و داخله، موفقیت چشمگیری را به دست خواهد آورد و وضعیت جاری، به لحاظ امنیتی تغییر خواهد داد.
آقای شینواری، تأکید کرد که عملیات ویژه، پاکسازی و تصرف مناطق از دسترفته، روی دست گرفته شده است.