
ارگ ریاستجمهوری به سخنان اخیر عبدالله عبدالله، رییس اجرایی حکومت وحدت ملی در مورد طرح صلح رییسجمهور غنی، واکنش نشان داده است.
صدیق صدیقی، سخنگوی ریاست جمهوری، روز چهارشنبه (۱۵ عقرب) در برگهی تویتر خود نگاشته است که طرح رییسجمهور غنی، دارای ۷ نقطهی واضح و روشن برای رسیدن صلح است.
او افزوده است که این طرح بر اساس اجماع ملی و تلاشهای خستهگی ناپذیر آقای غنی، در ۵ سال گذشته شکل گرفته است.
این در حالی است که عبدالله عبدالله، رییس اجرایی حکومت وحدت ملی، به تازگی در مصاحبه با خبرگزاری (فرانس پرس) گفته است که طرح هفت مادهای رییس جمهور غنی در مورد صلح، مردود و موارد آن غیرواقعبینانه است.
آقای عبدالله گفته است: «صادقانه بگویم، هیچ کسی این طرح را به عنوان یک برنامه، جدی نگرفته است. این طرح بیشتر از هر چیزی، فهرستی از آرزوها است. هیچ کسی این طرح را جدی نمیگیرد؛ نه مردم افغانستان و نه هیچ کس دیگری.»