وانگ یی، وزیر خارجهی چین، گفته است که ویروس کرونا، زیر کنترل این کشور درآمده و نگرانیها از گسترش این ویروس کاهش یافته است.
آقای وانگ یی، در حاشیهی نشست مونیخ، گفته است، رقم افراد مبتلا به ویروس کرونا، چند روز است که در سایر ایالتهای چین کاهش چشمگیری یافته و کسانی که پس از مبتلا شدن به این ویروس درمان شده اند نیز افزایش چشمگیری داشته است.
سازمان جهانی بهداشت نیز، گفته است که تیمی از کارشناسان و محققان این سازمان، همراه با متخصصان امریکایی، تحقیقات خود را روی این ویروس آغاز کرده اند.
از سویی هم، دولت چین، روز شنبه (۲۶ دلو) با نشر گزارش تازهای اعلام کرده است که ویروس کرونا در این کشور، جان بیش از ۱۵۳۰ نفر را گرفته و بیش از ۶۶ هزار نفر دیگر را نیز مبتلا کرده است.
گفته میشود، تا کنون، بیش از ۱۷۰۰ داکتر و پرستار که تلاش داشتند افراد مبتلا به ویروس کرونا را درمان کنند، خود شان نیز به این ویروس مبتلا شده اند.
با این حال، سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرده است که با وجود افزایش افراد مبتلا به این ویروس در ایالت هوبی، رقم ابتلا به این ویروس در خارج از مرزهای چین افزایش قابل توجهی نداشته است.
این سازمان، شمار مبتلایان ویروس کرونا در خارج از مرزهای چین را ۴۴۷ نفر گزارش داده است که این رقم در ۲۴ کشور جهان پراکنده استند.
بیشتر از یک ماه از شیوع ویروس کرونا در چین میگذرد؛ اما تا کنون هیچ راهکار جدیای برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس به وجود نیامده است و با گذشت هر روز، نگرانی از شیوع این ویروس نیز گستردهتر میشود.
پس از شدت گرفتن آمار قربانیان ویروس کرونا در چین، سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرده است که برای آن نام رسمی انتخاب شده است. کووید ۱۹ (COVID 19) نامی رسمی ویروس کرونا است که روز سهشنبه (۲۲ دلو) از سوی سازمان جهانی صحت، بر این ویروس گذاشته شده است و اشارهای به «کرونا»، «ویرس»، «بیماری» و «سال ۲۰۱۹» دارد.
به باور محققان، انتخاب یک اسم رسمی، برای بیماری ناشی از ویروس کرونا، سبب میشود تا از برچسبزنی و انگزنی به مبتلایان این بیماری جلوگیری شود و همزمان شناسایی این ویروس را سادهتر کند.
ویروس کرونا، برای بار اول از شهر ووهان ایالت هوبی، شیوع کرد و پس از آن، به سایر نقاط چین نیز گسترش یافت. در حال حاضر، این ویروس در بیش از ۲۴ کشور جهان شیوع کرده است.