وزارت داخله، اعلام کرده است که معاون کمیسیون نظامی هراسافگنان طالب برای ولایتهای شمال، در مربوطات ولایت بلخ بازداشت شده است.
این وزارت، در خبرنامهای گفته است که گل حیدر مشهور به سید حبیب، معاون کمیسیون نظامی هراسافگنان طالب برای ولایتهای شمال با دو نفر از همکارانش بازداشت شدهاند.
در خبرنامه آمده است: «معاون کمیسیون نظامی هراسافگنان طالب با دو نفر از افرادش به نامهای محمدآصف ولد محمدقل، باشندهی ولسوالی آقچهی ولایت جوزجان و آغاگل مشهور به پیداگل، باشندهی ولسوالی چمتال ولایت بلخ، از مربوطات ساحهی دوراهی حیرتان بازداشت شدهاند.»
وزارت داخله گفته است که این افراد، قصد سفر به ولایت کندز را داشتند؛ اما قبل از رسیدن به این ولایت توسط نیروهای پولیس بازداشت شدند.
این وزارت گفته است: «از نزد افراد بازداشت شده، یک میل سلاح کمری، یک قاب دوربین شب، یک نقشه تحت عنوان (افغان تاجیک) یک نقل جدول شفری نا مشخص، مبلغ ۸۵۰۰۰ هزار کلدار پاکستانی، مبلغ ۳۰۰۰۰ هزار افغانی پول نقد، سه سیت موبایل و یک عراده موتر کرولای مدل ۲۰۰۰ سفید بهدست آمده است.»