
وزارت مالیه، اعلام کرده است؛ برای مالکان موترهایی که در آتشسوزی گمرک اسلامقلعه زیانمند شده اند، ۸ میلیون دالر توزیع خواهد شد.
محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، روز شنبه (۸ جوزا)، در دیدار با نمایندگان مالکان موترهای زیانمند از آتشسوزی در گمرک اسلامقلعه، این موضوع را مطرح کرده است.
در این دیدار، غلام بهاوالدین جیلانی، وزیر دولت در امور رسیدگی به حوادث و رییس هیئت بلندرتبهی حکومت برای بررسی آتشسوزی اسلامقلعه، محمد خالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، نثاراحمد غوریانی، وزیر صنعت و تجارت، هارون میر، مشاور معاون اول ریاستجمهوری و محمدصادق قادری، رییس کمیسیون سمع شکایات مجلس نمایندگان نیز حضور داشته اند.
هیئت بلندرتبهی حکومت برای بررسی آتشسوزی در گمرک اسلامقلعه به مالکان موترهای زیانمند از این رویداد، وعده سپرده اند که حکومت متعهد به همکاری و رسیدگی به خواستهای مشروع آنها خواهد بود.
سرپرست وزارت مالیه، از نمایندگان شرکتهای ترانسپورتی خواسته است که این مقدار پول را به گونهی عادلانه برای زیانمندان توزیع کند.
در نتیجهی آتشسوزیای که در بیستوپنجم دلو سال گذشته در گمرک مرزی اسلامقلعه در ولایت هرات رخ داد، نزدیک به هزار موتر باربری در آتش سوخت. تا اکنون، آمار نهاییای از مقدار خساراتی که در این رویداد به تاجران و مالکان موترها رسیده، نشر نشده است؛ اما تخمین زده میشود که در این رویداد بیش از صد میلیون افغانی خساره وارد شده باشد.