نی: بخشی از بودجه‌ی اضطراری حکومت برای رسانه‌ها اختصاص داده شود

صبح کابل
نی: بخشی از بودجه‌ی اضطراری حکومت برای رسانه‌ها اختصاص داده شود

نی یا نهاد حامی رسانه‌های آزاد افغانستان، از حکومت افغانستان خواسته است تا بخشی از بودجه‌ی اضطراری‌اش را برای رسانه‌ها اختصاص دهد.
نی، روز شنبه (۹ حمل)، در اعلامیه‌ای گفته است که دولت افغانستان برای هر ولایت، به اساس وضعیت گستردگی ویروس کرونا، مقداری بودجه‌ی اختصاصی در نظر گرفته است.
در اعلامیه آمده است که این بودجه، با توجه به بخش‌های آسیب پذیر، به عرصه‌های کاری مختلف مختص می‌شود.
نی افزوده است: «با توجه به وضعیت مالی جامعه‌ی رسانه‌ای افغانستان که در سال‌های اخیر دچار افت کلان شده و بیش‌تر از دوصد رسانه در سراسر کشور کارهای شان را توقف داده‌اند، گسترش ویروس کرونا روند افت مالی جامعه‌ی رسانه‌ای را تسریع کرده و صدمه‌ی بزرگی را به بدنه‌ی این عرصه وارد خواهد کرد.»
این نهاد، از حکومت افغانستان خواسته است تا مقداری از بودجه‌ی ویژه را به رسانه‌ها، برمبنای اندازه و درجه‌ی آسیب‌‌پذیری شان، اختصاص دهد.
نی گفته است که اختصاص بودجه برای رسانه‌ها، می‌تواند از رسیدن صدمه‌ی بیشتر بر پیکر رسانه‌های افغانستان جلوگیری کند.
این در حالی است که تا کنون ۱۱۰ مورد مثبت ویروس کرونا در افغانستان ثبت شده است. حکومت افغانستان نیز، تا کنون ۲۵ میلیون دالر را به منظور جلوگیری از گسترش این ویروس، در نظر گرفته و تأکید کرده که در صورت کمبود، در سند بودجه‌ی ملی تغییراتی آمده و پول بیشتری در این زمینه در نظر گرفته خواهد شد.