
جنرال قمر جاوید باجوه، رییس ستاد ارتش پاکستان، در سفری به کابل، با عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحهی ملی دیدار کرده است.
این دیدار، روز دوشنبه (۲۰ ثور)، انجام شده و در آن، دو طرف بر از آغاز گفتوگوهای صلح معنادار میانافغانی تأکید کرده اند.
آقای باجوه، گفته است؛ کشورش معتقد است که راهحل نظامی در افغانستان وجود ندارد. به گفتهی او، تنها راه حل، دستیافتن به یک توافق سیاسی از طریق گفتوگو است. او بر تفاهم روی تشکیل یک حکومت همهشمول و برگزاری انتخابات تأکید کرده است.
از سویی هم، عبدالله عبدالله، در این دیدار گفته است که طالبان از فرصت پیشآمده برای گفتوگو و صلح استفاده درست نکرده اند.
به گفتهی آقای عبدالله، اگر طالبان خواهان تحمیل راهحل نظامی باشند، این رویکرد سبب تدوام جنگ و مخالفت مردم در برابر آنان خواهد شد.
رییس شورای عالی مصالحهی ملی، گفته است که یک افغانستان صلحآمیز که طالبان بخشی از سیستم باشند، به نفع مردم افغانستان، کشورهای منطقه و جهان است.