رییس جمهور: صلح را تا آخرین مرحله تعقیب می‌کنیم

محمد گوهری
رییس جمهور: صلح را تا آخرین مرحله تعقیب می‌کنیم

رییس جمهور غنی، تاکید کرده است که حکومت وحدت ملی، صلح را تا آخرین مرحله تعقیب می‌کند و جنگ در افغانستان، باید خاتمه یابد.

رییس جمهور غنی، امروز چهارشنبه (۱۲سرطان) در سفر به ولایت کندهار، در میان سربازان امنیتی حضور یافته و گفت که صلح هدف او است؛ اما در بخش نیروهای دفاعی و امنیتی، هیچ‌گاهی معامله نخواهد شد.

او افزود: «صلح هدف ما است؛ اما در بخش نیروهای امنیتی هیچ‌گاهی با این موضوع معامله نمی‌کنیم. لویه‌جرگه‌ی مشورتی صلح نیز با اشتراک حدود سه هزار تن، از حمایت نیروهای امنیتی و دفاعی کشور پشتیبانی‌شان را اعلام کردند. صلح را تا آخرین مرحله تقعیب می‌کنیم؛ زیرا صلح خواست ملت است و جنگ باید در کشور ختم شود.»

آقای غنی گفت که بعد از برقراری صلح، کار نیروهای امنیتی کم و زیاد نخواهد شد و به خاطر تامین امنیت، حضور این نیروها حتمی است.

رییس جمهور علاوه کرد: «هر سربازی که ترور می‌شود، قلب من و قلب مردم افغانستان می‌شکند. هر سربازی که بیش از سه سال خدمت کرده باشد، باید ترفیع کند. به تحصیل سربازان باید توجه شود و زمینه‌سازی شود. اکمالات و تجهیزات نظامیان باید جدی گرفته شود و خدمات حفظ و مراقبت بخش نظامی کشور باید راه انداخته شود.»

آقای غنی تاکید کرد که سربازان امنیتی و دفاعی، فرزندان واقعی این کشور استند و با حضور آن‌ها، همسایه‌ها افغانستان را به‌عنوان یک کشور مستقل می‌پذیرند.

رییس جمهور غنی، صبح امروز در رأس یک هیأت عالی‌رتبه‌ی دولتی، به ولایت کندهار رفت و در کنار گشایش پروژه‌ی ۳۰ میگاواتی برق خورشیدی به هزینه‌ی ۳۹ میلیون دالر، جاده‌ای به درازای ۱۶ کیلومتر با هزینه‌ی ۴۰ میلیون دالر را نیز افتتاح کرد و آن را به نام جنرال عبدالرازق، فرمانده‌ی پیشین این ولایت نام‌گذاری کرد.

آقای غنی در این سفر، میدان هوایی ولایت کندهار را نیز به نام میدان هوایی احمدشاه بابا نام‌گذاری کرد.