نهادهای دفاعی و امنیتی: انتخابات ریاست جمهوری در فضای امن برگزار شد

صبح کابل
نهادهای دفاعی و امنیتی: انتخابات ریاست جمهوری در فضای امن برگزار شد

مسؤولان نهادهای دفاعی و امنیتی، می‌گویند که نیروهای امنیتی توانستند که به بهترین وجه، امنیت انتخابات ریاست جمهوری را تأمین کنند.

اسدالله خالد، سرپرست وزارت دفاع، پس از چاشت روز شنبه (۶ میزان) در یک نشست خبری گفت: «امروز یک امتحان تاریخی بود. با همکاری میان نیروهای امنیتی، از یک امتحان بزرگ موفق بیرون شدیم. خوشحالیم که کدام واقعه‌ی جدی رخ نداد.»

او افزود که طالبان آمادگی داشتند تا روند انتخابات ریاست جمهوری را مختل کنند؛ اما نیروهای دفاعی و امنیتی با راه‌اندازی ۲۲ عملیات ویژه، مانع آن‌ها شدند.

آقای خالد گفت: «از ساعت ۱۲:۰۰ جمعه تا اخیر روز انتخابات ۲۵۱ طالب در سراسر کشور کشته شدند.»

از سویی هم، مسعود اندرابی، سرپرست وزارت داخله در این نشست خبری گفت که نیروهای امنیتی مرحله‌ی دوم برنامه‌ی امنیتی خود که تأمین امنیت انتخابات بود را به گونه‌ی خوب سپری کردند و در حال حاضر، وارد مرحله‌ی سوم امنیتی، یعنی انتقال مواد حساس انتخاباتی به مرکز شده اند. او علاوه کرد: «نیروهای امنیتی، همانطور که وعده سپرده بودند، به گونه‌ی بی‌طرفانه فضای مطمین و امنی را برای شهروندان افغانستان ایجاد کردند.»

آقای اندرابی گفت که طالبان در جریان روز شنبه (۶ میزان)، ۶۸ تحرک را بر مراکز رأی‌دهی انجام دادند، اما موفق نبودند.

او ادامه داد: «دشمن تنها توانست که راکت و ماین‌های چسپکی و صوتی نصب کنند که هیچ گونه اخلال صورت نگرفت. در جریان تامین امنیت انتخابات، دست‌کم چهار نفر نیروی امنیتی جان باختند و ۳۶ نفر دیگر زخمی شدند.»

این در حالی است که انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، روز شنبه (۶ میزان)، در یک فضای نسبتاً امن برگزار شد و بسیاری‌ها توانستند که به دور از نگرانی‌های امنیتی، از حق رأی خود استفاده کنند.