حمله‌ی‌ طالبان در فاریاب؛ سه نیروی امنیتی جان باخت

صبح کابل
حمله‌ی‌ طالبان در فاریاب؛ سه نیروی امنیتی جان باخت

مسئولان محلی در ولایت فاریاب، از شدت‌گرفتن حملات طالبان در روزهای اخیر در این ولایت خبر می‌دهند.

نقیب‌الله فایق، والی فاریاب به روزنامه‌ی صبح کابل می‌گوید که در ادامه‌ی حملات طالبان، این گروه پنج‌شنبه‌شب (26 حمل)، بر ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه‌سبزپوش و پشتون‌کوت حمله کرده‌ اند.

آقای فایق، افزود که در نتیجه‌ی درگیری میان دو طرف، 2 نفر از نیروهای ارتش در ولسوالی گرزیوان، یک تن دیگر در ولسوالی قیصار جان باختند و 2 نیروی امنیتی دیگر در ولسوالی خواجه‌‌سبزپوش زخمی‌‎شده است. ‌

در همین حال والی فاریاب می‌گوید که چهار تن از افراد طالبان نیز در درگیری با نیروهای امنیتی کشته و چهار نفر دیگر شان زخمی شده‌ است.

او افزو: «طالبان پیشرفت ندارند؛ اما تحرکات شان در این روزها بیشتر شده است. برای طالبان از سوی رهبران شان از دوحه دستور آمده است که در ولسوالی‌ها نشست برگزار کنند. در این نشست‌ها تصمیم گرفته می‌شود که طالبان هر ولسوالی، حملات شان را در خود همان ولسوالی انجام بدهند.»

 فاریاب در شمال افغانستان، از ولایت‌های به شدت ناامن است که چندین ولسوالی آن، همین اکنون در کنترل طالبان است و یا در تهدید بسیار بالا قرار دارد.