برنامه‌ی جهانی غذا برنده‌ی جایزه‌ی صلح نوبل امسال شد

صبح کابل
برنامه‌ی جهانی غذا برنده‌ی جایزه‌ی صلح نوبل امسال شد

جایزه‌ی صلح نوبل سال ۲۰۲۰ میلادی به برنامه‌ی جهانی غذا داده شد. این جایزه‌ لحظاتی پیش از کمیته‌ی نوبل اهدا شد.

این کمیته‌، گفته است که جایزه‌ی صلح نوبل امسال به دلیل فعالیت‌های برنامه‌ی جهانی غذا در زمینه‌ی رسیدگی به مشکلات غذایی و فعالیت‌های این نهاد در جریان بحران کرونا، داده شده است.

این درحالی است که سال گذشته، این جایزه به ابی‌احمد علی، نخست‌وزیر اتیوپیا رسیده بود.

گفتنی است که فوزیه کوفی، عضو پیشین مجلس نمایندگان و عضو هیأت گفت‌وگوکننده‌ی دولت افغانستان با طالبان نیز، نامزد دریافت جایزه‌ی صلح نوبل امسال بود.

هم‌چنان دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده‌ی امریکا، به دلیل تلاش‌هایی که برای صلح، میان امارات متحده‌ی عربی و اسرائیل انجام داده بود، از سوی مسؤولان بلندرتبه‌ی دولت ناروی، نامزد جایزه‌ی «صلح نوبل» شده بود.

جایزه صلح نوبل یکی از مهم‌ترین جوایز در جهان است که براساس وصیت آلفرد نوبل، مخترع سوئدی آغاز شد و نخستین بار این جایزه درسال ۱۹۰۱ اعطا شد.