تحقیق تازه: در سه سال گذشته، نزدیک به 18 هزار کودک مهاجر در اروپا ناپدیده شده‌اند

صبح کابل
تحقیق تازه: در سه سال گذشته، نزدیک به 18 هزار کودک مهاجر در اروپا ناپدیده شده‌اند

تحقیق تازه‌ای که از سوی روزنامه‌ی بریتانیایی گاردین با همکاری پروژه‌ای به نام «گم‌شده در اروپا» انجام شده، نشان می‌دهد که در سه سال گذشته، نزدیک به 18 هزار کودک مهاجر در اروپا ناپدیده شده‌اند.

بر اساس این تحقیق، بیشتر این کودکان بدون سرپرست، پس از رسیدن به اروپا، بیشتر در کشورهای یونان، ایتالیا و آلمان ناپدیده شده‌اند.

این تحقیق که سال‌های 2018 تا دسامبر 2020 را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد که روزانه حداقل 17 کودک مهاجر در اروپا ناپدیده شده‌اند و تنها در سال 2020 نزدیک به 5800 کودک در 13 کشور اروپایی ناپدید شده‌اند.

بر اساس این تحقیق، بیشتر کودکانی که در سه سال گذشته ناپدید شده‌اند، از مراکش به اروپا آمده بودند؛ اما در میان آن‌ها، کودکانی از کشورهای افغانستان، گینه، الجزایر و اریتره نیز شامل اند.

این تحقیق نشان می‌دهد که 90 درصد کودکان ناپدیدشده، پسر بوده‌اند و از هر شش کودک، یک نفر زیر 15 سال بوده است.

پیش از این، در اواخر ماه جنوری، آماری که به نشر رسیده بود که نشان می‌داد در پنج سال گذشته، نزدیک به 800 کودک و نوجوان برای رسیدن به کشورهای اروپایی در آب‌های مدیترانه جان باخته‌اند.

در سال 2019، دست‌کم 738 هزار و 425 نفر در کشورهای اروپایی درخواست پناهندگی دادند که از این میان، نزدیک به 14 هزار آن را کودکان و نوجوانان بی‌پرست تشکیل می‌داد.