محسن داور، عضو مجلس نمایندگان پاکستان و یکی از رهبران جنبش حفاظت از پشتونها، گفته است که با ورود به میدان هوایی کویته، نیروهای امنیتی، مانع خروج او شدند.
به نقل از بیبیسی، آقای داور، گفته است که نیروهای امنیتی، از او خواسته اند تا 90 روز در بلوچستان بماند.
از سویی هم، رسانههای پاکستانی به نقل از منابع دولتی این کشور، گزارش داده اند که محسن داور، در سفر به بلوچستان، از میدان هوایی به یک مهمانخانهی دولتی منتقل شده است.
آقای داور، قصد داشت تا روز جمعه (14 سنبله)، از اسلامآباد به مناطق مختلف بلوچستان سفر کند، اما دولت پاکستان، مانع دیدار او با هوادارانش شد.
میرضیاءالله لانگو، وزیر داخلهی بلوچستان، گفته است که محسن داور، به دلیل مشکلات امنیتی، به خانهی امن منتقل شده است.
از سویی هم، منظور پشتین، رهبر جنبش حفاظت از پشتونها، هشدار داده است که اگر محسن داور تا روز شنبه آزاد نشود، آنها موضع تندی اختیار خواهند کرد.