مسؤولان ارتش در شمال افغانستان اعلام کردهاند که در نتیجهی حملات هوایی نیروهای ارتش در ولایتهای سرپل، جوزجان و فاریاب، تلفات سنگینی به هراسافگنان طالب وارد شده است.
قول اردوی 209 شاهین، روز چهارشنبه (3 میزان)، با نشر اعلامیهای گفته است که این حملات هوایی، شب گذشته راهاندازی شده بود و در نتیجهی آن، به شمول چندین فرماندهی کلیدی طالبان، 113 هراسافگن طالب کشته شدهاند.
در اعلامیه آمده است که در نتیجهی این عملیات، 50 هراسافگن طالب نیز زخمی شده اند.
قول اردوی 209 شاهین گفته است که در این عملیات، مقدار زیادی از تجهیزات نظامی و وسایط نقلیهی مربوط به هراسافگنان طالب نیز نابود شده است.
این در حالی است که در جریان چند ماه گذشته، شمال افغانستان به گونهی بیپیشینهای ناامن شده و طالبان همه روزه با حملات پیهم، در صدد تسخیر شماری از ولسوالیهای ولایتهای شمالی استند. با این همه، نیروهای امنیتی نیز همواره از دفع حملات طالبان خبر داده اند.
نیروهای ارتش افغانستان، در جریان چند ماه اخیر، حملات تهاجمی خود را بر مواضع هراسافگنان طالب افزایش داده اند.