وزارت صحت، اعلام کرده است که در جریان 24 ساعت گذشته، 348 مورد مثبت ویروس کرونا، در افغانستان شناسایی شده است.
در اعلامیهای که روز شنبه (14 سرطان)، از سوی وزارت صحت منتشر شده، آمده است که در یک شبانهروز گذشته، 164 نفر در کابل، 33 نفر در بامیان، 28 نفر در هرات، 23 نفر در بلخ، 20 نفر در بدخشان، 14 نفر در بادغیس، 12 نفر در نیمروز، 9 نفر در دایکندی، 7 نفر در بغلان و 6 نفر در هلمند، به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
بر اساس اعلامیه، 5 نفر در غور، 5 نفر در پنجشیر، 5 نفر در میدانوردک، 4 نفر در پکتیا، 3 نفر در ننگرهار، 3 نفر در تخار، 2 نفر در زابل، 2 نفر در کنر، 2 نفر در پروان و 1 نفر در لغمان نیز، به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
وزارت صحت، گفته است که با ثبت این موارد، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان، به 32672 نفر رسیده است.
این وزارت، افزوده است که در جریان 24 ساعت گذشته، 7 نفر جان باخته اند و شمار فوتیهای ناشی از ویروس کرونا در افغانستان، به 826 نفر رسیده است.
بر اساس اعلامیه، در یک شبانهروز گذشته، 1833 فرد مبتلا به ویروس کرونا، بهبود یافتهاند و شمار بهبودیافتگان، به 19164 نفر رسیده است.
وزارت صحت، از مردم افغانستان خواسته است تا برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، دستورات صحی را رعایت کنند.