کرونا در افغانستان؛ شناسایی 275 بیمار جدید و مرگ 6 نفر در یک شبانه‌روز گذشته

صبح کابل
کرونا در افغانستان؛ شناسایی 275 بیمار جدید و مرگ 6 نفر در یک شبانه‌روز گذشته

وزارت صحت، اعلام کرده است که در جریان 24 ساعت گذشته، 275 نفر در افغانستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

در اعلامیه‌ای که روز دوشنبه (13 ثور)، از سوی وزارت صحت نشر شده، آمده است که این تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، در ولایت‌های کابل، کندهار، بلخ، ننگرهار، تخار، بغلان، نیمروز، پکتیا، هلمند، بامیان، میدان‌وردک، بدخشان، کاپیسا، لوگر، غزنی، کنر، لغمان، پنجشیر، زابل و خوست شناسایی شده‌اند.

وزارت صحت، گفته است که با ثبت این موارد، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به 60563 نفر رسیده است.

این وزارت، افزوده است که در جریان ۲۴ ساعت گذشته، 6 نفر جان باخته‌‌اند و شمار جان‌باختگان ناشی از ویروس کرونا به 2648 نفر رسیده است.

بر اساس اعلامیه، در یک شبانه‌روز گذشته، 170 فرد مبتلا به ویروس کرونا بهبود یافته‌اند و شمار بهبودیافتگان به 53561 نفر رسیده است.

وزارت صحت، از مردم افغانستان خواسته است تا برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، دستورات صحی را رعایت کنند.