والی هرات: کندن قبر در دشت‌ها جریان دارد اما مردم هنوز هم کرونا را جدی نمی‌گیرند

صبح کابل
والی هرات: کندن قبر در دشت‌ها جریان دارد اما مردم هنوز هم کرونا را جدی نمی‌گیرند

والی هرات، تأکید می‌کند، مسؤولان محلی، در حال کندن قبر برای افرادی‌اند که در اثر ویروس کرونا می‌میرند، اما مردم هنوز هم این موضوع را جدی نگرفته و محدودیت گشت‌وگذار را رعایت نمی‌کنند.
سید عبدالوحید قتالی، روز چهارشنبه (27 حمل) در یک نشست خبری گفت که سر از فردا، محدودیت‌های وضع شده شدت می‌یابد و به هیچ کسی اجازه‌ی گشت‌وگذار غیرضروری داده نخواهد شد.
او افزود: «ما در حال قبرکندن استیم، قبرها را هم در دشت‌ها آماده می‌کنیم و امیدواریم هیچ کسی به آن طرف نرود؛ اما تا هنوز هم مردم این موضوع را جدی نمی‌گیرند.»
آقای قتالی، در بخش دیگری از سخنانش، گفت که تلاش‌ها برای ایجاد 8400 بستر برای درمان افراد مبتلا به ویروس کرونا در ولایت هرات، ادامه دارد.
او علاوه کرد که ممکن است در روزهای آینده، ولایت هرات شرایط سختی را سپری کند.
محدودیت گشت‌وگذار، از ششم ماه حمل به این طرف در ولایت هرات وضع شد، اما باشندگان این ولایت، همواره به نقض آن متهم شده‌اند.
این در حالی است که تا کنون، 784 مورد مثبت ویروس کرونا در افغانستان ثبت شده است. از این میان، تنها 306 مورد آن، در ولایت هرات شناسایی شده که از این میان، تا کنون 7 نفر جان باخته‌اند.