وزارت دفاع: 16عضو داعش در ننگرهار به نیروهای کوماندو تسلیم شدند

صبح کابل
وزارت دفاع: 16عضو داعش در ننگرهار به نیروهای کوماندو تسلیم شدند

وزارت دفاع اعلام کرده است که 16 نفر از اعضای گروه تروریستی داعش در ننگرهار، به نیروهای کوماندو تسلیم شده اند.

این وزارت، روز جمعه (8 قوس) با نشر خبرنامه‌ای گفته است که در ادامه‌ی عملیات نظامی در ولسوالی اچین ولایت ننگرهار، بار دیگر، 16 نفر از اعضای گروه تروریستی داعش با 15 میل سلاح کلاشینکوف، به نیروهای کوماندو تسلیم شده اند.

در خبرنامه آمده است که عملیات پاکسازی کامل اچین از وجود تروریست ها به شدت ادامه دارد و داعشیان باقی مانده بدون هیچ‌گونه‌ درگیری، خودشان را به نیروهای کماندو تسلیم می‌کنند.

این در حالی است که در جریان چند هفته‎ی اخیر، بیش از ۲۵۰ جنگ‌جوی داعش و بیش از ۶۲۵ نفر از اعضای خانواده‌های آن‌ها به شمول زنان و کودکان، به دولت تسلیم شده‌اند.

مسؤولان امنیتی ولایت ننگرهار، اعلام کرده اند که تسلیم‌شدگان داعشی، شهروندان پاکستان، ایران، تاجیکستان، آذربایجان، قزاقستان، مالدیف و اوزبیکستان‌اند.

هرچند پیش از این، وزارت دفاع اعلام کرده بود که جنگ‌جویان گروه تروریستی داعش، به دلیل فشارهای نظامی، به نیروهای امنیتی تسلیم شده ‌اند؛ اما گروه طالبان ادعا دارد که جنگ‌جویان داعش در محاصره‌ی آن‌ها قرار داشتند و نیروهای امنیتی افغان، این جنگ‌جویان را نجات داده‌اند.