نجیبالله ترهکی، بازیکن 29 سالهی تیم ملی کرکت افغانستان که روز جمعهی گذشته، در یک رویداد ترافیکی در شهر جلالآباد ولایت ننگرهار، زخم برداشته بود، صبح امروز (سه شنبه 15 میزان )، در شفاخانه جان باخت.
مراسم تدفین نجیبالله ترهکی، در ورزشگاه شیرزی ولایت ننگرهار ادا شد.
ضیاالحق امرخیل، والی ننگرهار، در مراسم تدفین نجیبالله ترهکی، او را یک ستارهی روشن آسمان کرکت افغانستان خواند.
او افزود: «یک ستارهی تابناک آسمان کرکت سقوط کرد، نجیبالله ترهکی سقوط کرد، نهایت دلگیرم، او در وقت بسیار کم، خوب درخشید و در دلهای مردم راه پیدا کرد، بهشت جایش باد.»
نظیمجار عبدالرحیمزی، سرپرست ریاست اجرایی کرکت بورد افغانستان، مرگ ترهکی را ضایعهی بزرگ برای افغانستان خوانده است.
نجیبالله ترهکی، در دوم فبروری 1991 در ننگرهار به دنیا آمد. ترهکی، در 12 بازی جهانی 20 آوره شرکت کرده که به گونهی مجموعی 258 رنز به دست آورده و بلندترین آن 90 دوش بود.
او، با دست راست توپ میانداخت. نخستین بازی 20 آورهی او، با بنگلهدیش بود که به تاریخ چهاردهم مارچ سال 2014 برگزار شد.
آخرین بازی 20 آورهی او نیز، با بنگلهدیش بود که در 5 سپتامبر 2019 برگزار شده بود. نجیبالله ترهکی، تنها در یک بازی 50 آوره شرکت کرده بود که به 24 مارچ 2017 در برابر آیرلند انجام شد.