وزارت صحت، اعلام کرده است که در جریان ۲۴ ساعت گذشته، 48 مورد مثبت ویروس کرونا، در افغانستان شناسایی شده است.
در اعلامیهای که روز یکشنبه (26 اسد)، از سوی وزارت صحت منتشر شده، آمده است که در یکشبانه روز گذشته، 15 نفر در غور، 5 نفر در دایکندی، 5 نفر در کندز، 5 نفر در تخار، 4 نفر در کابل، 4 نفر در هرات، 4 نفر در بامیان، 2 نفر در بادغیس، 2 نفر در نورستان، 1نفر در بغلان و 1 نفر در لغمان، به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
وزارت صحت، گفته است که با ثبت این موارد، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان، به 37599 نفر رسیده است.
این وزارت، افزوده است که در جریان ۲۴ ساعت گذشته، 5 نفر جان باخته اند و شمار فوتیهای ناشی از ویروس کرونا، به 1375 نفر رسیده است.
بر اساس اعلامیه، در یک شبانهروز گذشته، 57 فرد مبتلا به ویروس کرونا بهبود یافته اند و شمار بهبودیافتگان به 27223 نفر رسیده است.
وزارت صحت، از مردم افغانستان خواسته است تا برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، دستورات صحی را رعایت کنند.