ارگ: سخنگوی وزارت خارجه به خاطر اظهارات غیر مسؤولانه برکنار شد

صبح کابل
ارگ: سخنگوی وزارت خارجه به خاطر اظهارات غیر مسؤولانه برکنار شد

سخنگوی ریاست‌جمهوری اعلام کرده است که صبغت‌الله احمدی، سخنگوی وزارت خارجه،‌ به ‌دلیل اظهارات غیر مسؤولانه‌ی اخیر خود در باره‌ی سفر هیأت طالبان به اسلام‌آباد، برکنار شده است.

صدیق صدیقی، پس از چاشت روز یک‌شنبه (14 میزان) در برگه‌ی تویتر خود نگاشت که صبغت‌الله احمدی، به دلیل اظهارات غیر مسؤولانه برکنار و در حال حاضر، میرویس ناب، سفیر پیشین افغانستان در ترکمنستان، به عنوان معین همکاری‌های اقتصادی وزارت خارجه و سرپرست دفتر سخنگوی این وزارت، گماشته شده است.

این در حالی است که پیش از این، صبغت‌الله احمدی، از سفر نمایندگان طالبان به اسلام‌آباد و پذیرایی مقام‌های پاکستانی از آن‌ها استقبال کرده بود. آقای احمدی گفته بود که پاکستان تلاش‌های خود را برای از سرگیری گفت‌وگوهای صلح آغاز کرده است.

این در حالی است که پیشتر از آن، صدیق صدیقی، سخن‌گوی ریاست‌جمهوری، تأکید کرده بود که میزبانی اسلام‌آباد از نمایندگان طالبان، خلاف تمام اصول روابط میان کشورها است.

از سویی هم، ادریس زمان، معاون سیاسی وزارت خارجه، روز شنبه (13 میزان) در یک نشست خبری گفته بود که این وزارت، مجری سیاست خارجی است که از سوی رییس‌جمهور و دیگر نهادها ساخته می‌شود و هر نوع اظهار نظر در مخالفت با این سیاست، دیدگاه شخصی آن را فرد را می‌رساند.