وزارت خارجه خواهان هماهنگی کشورهای متضرر از سقوط هواپیمای اوکراین شد

صبح کابل
وزارت خارجه خواهان هماهنگی کشورهای متضرر از سقوط هواپیمای اوکراین شد

وزارت خارجه‌ی افغانستان، تأکید کرده است، کشورهایی که از سقوط هواپیمای مسافربری نوع بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هواپیمایی اوکراین متضرر شده اند، باید هماهنگی خود را گسترش دهند.

وزارت خارجه‌ی افغانستان، روز شنبه (21 جدی) با نشر اعلامیه‌ای، از تمام کشورهایی که در نتیجه‌ی سقوط هواپیمای مسافربری نوع بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هواپیمایی اوکراین، متضرر شده اند، خواسته است تا برای تضمین شفافیت، حساب‌دهی، فراهم‌سازی اطلاعات مورد نیاز و کمک به خانواده‌های قربانیان، هماهنگی شان را گسترش دهند و با هم در ارتباط باشند.

با این حال، صدیق صدیقی، سخن‌گوی ریاست‌جمهوری، می‌گوید که در نتیجه‌ی سقوط این هواپیما، 13 نفر از شهروندان افغانستان نیز جان باخته اند.

هواپیمای مسافربری نوع بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هواپیمایی اوکراین، روز چهارشنبه (۱۸ جدی) پس از بلند شدن از میدان ‌هوایی تهران، در حالی که آتش گرفته بود، سقوط کرد و تمام ۱۷۶ سرنشین آن کشته شدند.

با این حال، رسانه‌های ایرانی، روز شنبه (21 جدی) گزارش دادند که هواپیمای مسافربری اوکراینی، به گونه‌ی اشتباهی از سوی نیروهای هوایی این کشور هدف قرار گرفته است.

خبرگزاری ایرنا به نقل از ستاد کل نیروهای مسلح ایران، نگاشت که این هوایپما، در نتیجه‌ی خطای انسانی و به صورت غیر عمدی از سوی نیروهای این کشور سقوط داده شده است.

پیش از این مقام‌های ایرانی سقوط هواپیمای اوکراینی توسط نیروهای این کشور را رد کرده بودند.