نیروهای کمکی، حملات‌ طالبان بر شهر فراه را عقب زدند

عبدالرازق اختیاربیگ
نیروهای کمکی، حملات‌ طالبان بر شهر فراه را عقب زدند

هراس‌افگنان طالب پنج‌شنبه (14سنبله) از چندین استقامت بر مرکز ولایت فراه و شماری از روستاهای این ولایت حمله کردند.

محب‌الله محب، سخنگوی پولیس فراه به روزنامه صبح کابل می‌گوید که اکنون پرسونل کمکی و نیروهای کوماندو به ساحه رسیده و نگرانی‌های امنیتی رفع شده است.

آقای محب تاکید می‌کند که درگیری تنها در روستاها و اطراف شهر ادامه دارد و طالبان از مرکز شهر فراه عقب رانده شده اند.

سخنگوی پولیس فراه هم‌چنان می‌گوید که بر اساس معلومات ریاست امنیت ملی، در جریان درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی و طالبان، بیش از 30 هراس‌افگن کشته و زخمی شدند.

آقای محب، زخمی شدن 5 سرباز پولیس را نیز درحمله‌ی طالبان تائید می‌کند.

در همین حال طالبان با نشر خبرنامه‌ای گفته است که درجریان حمله‌ی آنان به نیروهای امنیتی تلفات وارد شده است.

ولایت فراه در غرب افغانستان از ولایت‌های به شدت ناامن است و افراد طالبان در این ولایت حضور گسترده دارند. گروه طالبان سال گذشته با حملات گسترده تهاجمی و گروهی، بارها ولایت فراه را تا مرز سقوط به پیش بردند.

در بهار سال قبل، قسمت‌های زیادی از مرکز شهر فراه برای مدت کوتاهی به دست طالبان سقوط کرد. اکنون هم چندین ولسوالی این ولایت یا در کنترل کامل افراد طالبان‌ است و یا با تهدید بلند امنیتی از سوی طالبان روبه‌رو است.