تلاش طالبان برای ایجاد رعب و وحشت در میان باشندگان ولسوالی ارغستان کندهار

صبح کابل
تلاش طالبان برای ایجاد رعب و وحشت در میان باشندگان ولسوالی ارغستان کندهار

مقام‌های محلی در ولایت کندهار، تأکید می‌کنند که تلاش هراس‌افگنان طالب برای مسدود کردن کلینیک مرکزی ولسوالی ارغستان این ولایت، با ناکامی مواجه شده و در حال حاضر، هیچ تهدیدی در برابر کارمندان صحی و باشندگان محل، وجود ندارد.

هراس‌افگنان طالب، به تازگی، مدعی شده اند که کلینیک ولسوالی ارغستان ولایت کندهار را مسدود کرده اند. در مکتوبی که روز سه‌شنبه (28 اسد)، با مُهر و امضای ولسوال نام‌نهاد طالبان برای ولسوالی ارغستان منتشر شده، آمده است: «به داکتران و کارمندان کلینیک ولسوالی ارغستان، رسانیده می‌شود که کلینیک شما مسدود شده و اگر بی‌اجازه‌ی مجاهدین، داکتر و یا کارمندان به وظیفه‌ی شان بیاند، حق شکایت را ندارند.»

با این حال، احمدبهیر احمدی، سخن‌گوی والی کندهار، به روزنامه‌ی صبح کابل می‌گوید که امنیت کلینیک مرکزی ولسوالی ارغستان، از سوی نیروهای امنیتی تأمین شده و در حال حاضر، به روی تمام باشندگان این ولسوالی، باز است. به گفته‌ی او، هراس‌افگنان طالب، تلاش دارند تا با صدور چنین مکتوب‌هایی، در میان مردم رعب و وحشت ایجاد کنند.

از سویی هم، منابع محلی، به روزنامه‌ی صبح کابل می‌گوید که از چند هفته به این طرف، تمام راه‌های منتهی به ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، از سوی هراس‌افگنان طالب، ماین‌گذاری شده است.

در همین حال، سخن‌گوی والی کندهار می‌گوید که هراس‌افگنان طالب، از یک ماه به این طرف، بارها تلاش کرده‌اند تا با جاسازی ماین‌های کنارجاده‌ای، راه‌های عمومی ولسوالی ارغستان و سایر ولسوالی‌ها را با مرکز این ولایت، مسدود سازند؛ اما موفق نشدند.

او می‌افزاید: «ماین‌گذاری توسط طالبان، از یک ماه به این طرف آغاز شده است. ما هم برنامه‌ی منظمی را روی دست گرفتیم و تیم خنثاسازی ماین فرستادیم. هرچند بسیاری از مناطق از وجود ماین، پاک شده؛ اما طالبان هنوز هم به ماین‌گذاری ادامه داده و نیروهای امنیتی تلاش دارند تا تمام ساحات را پاک کنند.»

به گفته‌ی آقای احمدی، در جریان یک و نیم ماه گذشته، در نتیجه‌ی انفجار ماین‌های جاسازی‌شده از سوی هراس‌افگنان طالب، بیش از 35 غیرنظامی به شمول زنان و کودکان، جان باخته اند.

او می‌گوید که در حال حاضر، نیروهای امنیتی توانسته اند تا امنیت تمام راه‌های عمومی منتهی به ولسوالی‌ها را تأمین کنند و مردم، می‌توانند با خیال راحت، به امورات روزمره‌ی شان برسند.

ولایت کندهار در جنوب افغانستان، از ولایت‌های ناامن است. این ولایت مرکز طالبان و خواست‌گاه اصلی این گروه محسوب می‌شود. هراس‌افگنان طالب، در ولسوالی‌های مرزی این ولایت که با پاکستان و هلمند هم‌مرز است، هم‌چنان با قدرت حضور دارند و هرازگاهی با نیروهای امنیتی درگیر می‌شوند.