کشته شدن 28 هراس‌افگن طالب در ولایت جوزجان

صبح کابل
کشته شدن 28 هراس‌افگن طالب در ولایت جوزجان

وزارت دفاع اعلام کرده است که در نتیجه‌ی حمله‌ی هوایی نیروهای ارتش در ولایت جوزجان، تلفاتی به هراس‌افگنان طالب وارد شده است.

این وزارت، روز شنبه (9 سنبله)، با نشر اعلامیه‌ای گفته است که نیروهای ارتش، در یک حمله‌ی هوایی، شماری از تجمعات هراس‌افگنان طالب را در ولسوالی آقچه‌ی ولایت جوزجان هدف قرار داده‌ اند.

در اعلامیه آمده است که در نتیجه‌ی این حمله‌ی هوایی، ۲۸ هراس‌افگن طالب به شمول شمول قاری عبدالمنان، یکی از افراد کلیدی این گروه کشته شده اند و 12 نفر از اعضای دیگر این گروه زخم برداشته ‌اند.

ولایت جوزجان در شمال افغانستان، از ولایت‌های به شدت ناامن است. گروه طالبان در این ولایت حضور گسترده دارند و همواره بر مواضع نیروهای امنیتی حملات تروریستی را، راه‌اندازی می‌کنند. چندی قبل، ولسوالی قوش‌تپه‌ی ولایت جوزجان، پس از حملات سنگین هراس‌افگنان طالب به دست افراد این گروه سقوط کرده بود.