کشته شدن 21 هراس‌افگن طالب در ولایت غزنی

صبح کابل
کشته شدن 21 هراس‌افگن طالب در ولایت غزنی

نیروهای امنیتی با راه‌اندازی عملیاتی در شماری از مناطق ولایت غزنی، تلفات سنگینی به هراس‌افگنان طالب وارد کرده‌اند.

دفتر مطبوعاتی والی غزنی، با نشر اعلامیه‌ای گفته است که این عملیات، در ولسوالی اندر و مرکز این ولایت راه‌اندازی شده بود و در نتیجه‌ی آن، یک فرمانده‌ی کلیدی هراس‌افگنان طالب و 20 عضو دیگر این گروه کشته شده‌اند.

در اعلامیه آمده است: «21 هراس‌افگن طالب به شمول قارى صبغت مشهور به سيف الجهاد، مسؤول نام نهاد کميسيون اقتصادی طالبان براى مرکز غزنى، در روستاهای نوغى و قره‌باغى مرکز غزنى و منطقه‌ی گبرى ولسوالى اندر که نزديک به این روستاها است، کشته شده‌اند.»

دفتر مطبوعاتی والی غزنی، افزوده است که در این عملیات، 8 عراده موتر سایکل مربوط به هراس‌افگنان طالب نابود شده و مقدار زیادی سلاح و مهمات این گروه نیز به دست نیروهای امنیتی افتاده است.

ولایت غزنی در جنوب افغانستان، از ولایت‌های ناامن است. گروه طالبان سال گذشته‌ی خورشیدی با حمله‌ی گسترده بر این ولایت بیش از ۳۰۰ نظامی و غیر نظامی را کشتند و افزون بر آن چندین هزار خانواده از خانه‌های شان بی‌جا شدند.