نی: دیدگاه طالبان در مورد رسانه‌ها هنوز هم تغییر نکرده است

صبح کابل
نی: دیدگاه طالبان در مورد رسانه‌ها هنوز هم تغییر نکرده است

نهاد حمایت‌کننده‌ی رسانه‌های آزاد افغانستان یا «نی»، تأکید کرده است که دیدگاه طالبان در مورد رسانه‌ها، هنوز هم تغییر نکرده است.

عبدالمجیب خلوتگر، رییس اجرایی نی، روز چهارشنبه (30 دلو) گفته است که دیدگاه طالبان، در قبال شهروندان افغانستان، هنوز هم تغییر نکرده است و خطری که از جانب طالبان، در گذشته رسانه‌ها را تهدید می‌کرد، هنوز هم پا برجاست.

آقای خلوتگر افزوده است: «طالبان با نشر اعلامیه‌ای، صفحه‌ی انترنتی خبریال را متهم به نشر و پخش پروپاگندا علیه مقامات این گروه کرده و مدعی شده که این صفحه‌ی انترنتی اذهان مردم را مغشوش می‌کند.»

این در حالی است که صفحه‌ی انترنتی خبریال، در تاریخ 27 دلو 1398 مطلبی را زیر عنوان «کشیدگی‌های تازه میان تیم مذاکراتی طالبان در قطر» منتشر کرد که این مطلب با واکنش تند طالبان روبرو شد.

نی، گفته است که مردم افغانستان از گروه طالبان به عنوان یک طرف مذاکرات صلح انتظار دارند تا در دیدگاه خود تغییر بیاورند؛ اما نشر این اعلامیه‌ نشان می‌دهد که هیچ تغییری در دیدگاه آن‌ها به میان نیامده است.

گروه طالبان، در واکنش به مطلب نشر شده از سوی صفحه‌ی انترنتی خبریال، گفته است که نشر چنین موضوعاتی سبب ترور شخصیت رهبران این گروه می‌شود. گروه طالبان، نشر چنین موضوعاتی را، خلاف معیارهای خبرنگاری عنوان کرده و آن را تبلیغات اجیران بیگانه خوانده است.