امریکا 474 میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

صبح کابل
امریکا 474 میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

هم‌زمان با افزایش نگرانی‌های جهانی از بحران بشری در افغانستان، ایالات متحده‌ی امریکا، 474 میلیون دالر به شهروندان این کشور کمک کرده است.

توماس وست، نماینده‌ی ویژه‌ی امریکا برای صلح افغانستان سه‌شنبه‌ شب -23 قوس-، در برگه‌ی تویترش نوشته است که کشورش در پهلوی 474 میلیون دالر، یک میلیون دوز واکسین کرونا نیز به افغانستان کمک می‌کند.

آقای وست، افزوده است که با یک میلیون دوز واکسین جدید، میزان مجموعی واکسین‌های کمکی ایالات متحده‌ی امریکا به افغانستان به 4.3 میلیون دوز می‌رسد.

او اطمینان داده است که ایالات متحده‌ی امریکا در کنار شهروندان افغانستان باقی می‌ماند.

امریکا در حالی 474 میلیون دالر به شهروندان افغانستان کمک کرده که در هفته‌های اخیر ارزش دالر امریکایی در برابر پول افغانی به شدت افزایش یافته است. افزایش ارزش دالر در برابر پول افغانی، سبب کاهش قدرت خرید مردم شده است.

این همه در حالی است که اخیرا برنامه‌ی جهانی غذا، اعلام کرده که حدود 98 درصد شهروندان افغانستان غذای کافی برای خوردن ندارند و اقتصاد این کشور زیر حاکمیت طالبان به سوی فاجعه در حرکت است.

بر اساس همه‌پرسی‌ای که از سوی برنامه‌ی جهانی غذا انجام شده، از هر ده خانواده، هفت خانواده‌ی آن مواد غذایی مورد نیاز شان را قرض می‌کنند.