وزارت صحت، اعلام کرده است که در جریان 24 ساعت گذشته، 235 مورد مثبت ویروس کرونا در افغانستان شناسایی شده است.
وحیدالله مایار، سخنگوی وزارت صحت، روز یکشنبه (14 ثور)، در یک نشست خبری گفت که در یک شبانهروز گذشته، 65 نفر در کابل، 54 نفر در کندهار، 19 نفر در هرات، 14 نفر در پنجشیر، 13 نفر در تخار، 12 نفر در ننگرهار، 10 نفر در سمنگان، 10 نفر در غور، 9 نفر در بغلان و 7 نفر در میدانوردک، به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
به گفتهی او، 5 نفر در بغلان، 5 نفر در بامیان، 5 نفر در لغمان، 3 نفر در سرپل، 2 نفر در پروان، 2 نفر در کنر، 1 نفر در فراه و 1 نفر در هلمند نیز به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
آقای مایار گفت که با ثبت این موارد، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به 2704 نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت صحت، همچنان گفت که تا کنون، 85 فرد مبتلا به ویروس کرونا در افغانستان جان باخته اند و 345 فرد دیگر نیز بهبود یافته اند.
وزارت صحت، از مردم افغانستان میخواهد تا به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، محدودیت گشتوگذار را رعایت کرده و سفارشهای صحی را تطبیق کنند.