شیوای شرق: جدی نگرفتن دستورات صحی سبب خلق فاجعه خواهد شد

صبح کابل
شیوای شرق: جدی نگرفتن دستورات صحی سبب خلق فاجعه خواهد شد

معاون نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ، تأکید می‌کند، افغانستان، در وضعیت خطرناکی قرار دارد و در صورتی که مردم دستورات وزارت صحت را جدی نگیرند، فاجعه‌ی بزرگی در این کشور خلق خواهد شد.

عبدالمنان شیوای شرق، روز چهارشنبه (14 جوزا)، در یک نشست خبری در کابل، گفت که وزارت صحت، به عنوان مرجع با صلاحیت در زمینه‌ی مسایل صحی است، اما دستورات آن از سوی مردم جدی گرفته نمی‌شود.

او افزود: «افغانستان در وضعیت خطرناکی قرار دارد. مردم در روستاها و ولسوالی‌ها دستورات صحی را جدی نمی‌گیرند و اگر وضعیت همین گونه ادامه یابد، مشکلات بزرگی خلق می‌شود.»

به گفته‌ی آقای شرق، وزارت اطلاعات و فرهنگ در هماهنگی با وزارت صحت، برنامه‌ی آگاهی‌دهی در مورد ویروس کرونا را برای سه ماه آینده تهیه کرده و به زودی از سوی کابینه تأیید خواهد شد.

او علاوه کرد که کار عملی این برنامه، در بیست‌ویکم ماه جاری، از سوی وزارت‌های اطلاعات و فرهنگ و صحت، یونیسف و سایر ادارات دخیل، آغاز خواهد شد.

او گفت: «در این برنامه، نکات مهمی در راستای مبارزه با ویروس کرونا گنجانیده شده که از طریق 121 تلویزیون، 231 رادیو و 1331 رسانه‌ی الکترونیک به‌شمول رسانه‌های آنلاین و چاپی، در مرکز و ولایت‌ها و ولسوالی‌ها و روستاها، اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

گفتنی است که تا کنون، 17267 مورد مثبت ویروس کرونا در افغانستان شناسایی شده که از این میان، 249 نفر جان باخته اند و 1522 نفر نیز بهبود یافته اند.